2009. április 21.

Húsvéti hagyományok



Hopp, most látom hogy a húsvéthétfős posztom kimaradt, most pótolom képekkel!!!
10 éves korom óta most először nyert értelmet a húsvét, mert nagyon jóleső érzés volt ennyi szépen öltözött, jókívánságokat hozó, boldog férfiembert és gyermeket egy röpke pillanatra vendégül látni. Köszönöm fiúk, idén ígérem virágozni fogok!

újabb hétvége...


Most a változatosság kedvéért halakat gyömöszöltünk a bográcsba és meg kell mondanom isteni lett! Ennél már csak a házigazda figyelmessége bűvölt el jobban, mivel elkészítette a Cheesecake Brownies nevű süticsodát (sajna nincs fotom...), amiről nem tudjátok elképzelni milyen ízkavalkád, amíg nem ettetek belőle!

2009. április 8.

végre Tavasz!!!

A tavaszi őrült feeling már a múlt hétvégi meleggel kezdődött... és meg is maradt, nálunk a szállodában sem bírt senki magával, mindenki jókedvű, csicsereg, nevet - végre, végre, végre!
Szóval gondoltam felvillantom az első tavaszi hétvége pillanatait, hogy utána jöhessen sorra a többi is: főzőcskézés, kertészkedés, sütemény sütés és szombaton egy borozgatós-beszélgetős -bográcsozás.

Bemelegítés Brownies pálinkával (rémes ízlésünk van ugye?)
+ a Húsvéti tésztanyulakat is teszteltük! Isteniek voltak!

Végre, 5 nap itthon!!!

Már nagyon hiányzott, hogy egy kicsit csak úgy itthon legyek! Ehhez pedig csak ajándék ez a csodás idő, a két nap alatt kivirágzott kert és a vad madárcsicsergés!
És persze listám is van, hogy mit fogok csinálni:
  • holnap reggeli a teraszon barátnőmmel
  • kertészkedés a lurkókkal, bár ők úgyis az egész napot a kertben és az utcán töltik
  • őrült tavaszi takarítás (ablak, ajtó, autó nem marad szárazon!)
  • és már a főzésre is vannak terveim
  • mert péntek déltől már vendégeket várunk és ez most nagyon jól fog esni, hogy kicsit házitündérkedhetek!
  • és ha minden igaz, hétfő esete ezt egy Harcsa Veronika koncerttel zárjuk, ahová visszük a srácokat is - nem lehet elég korán kezdeni a jó zenék hallgatását :-))))