2010. május 14.

Kérdések

Én is olyan borús vagyok mint az időjárás, de azért olyan jó, hogy valahonnan mindig kinyúlik egy segítő kéz: van aki türelmes, valaki aki meghallgat, vagy másvalaki, akivel inkább halálra esszük és nevetjük magunkat, mert sírtunk már eleget.
Éljenek a bika szülötte segítőim és KÖSZÖNÖM!

2010. május 12.

2010 február


Most talátam ezeket a fotokat, melyen Morg még csak 4 hónapos, hát igen, a család 4. ffi tagja is gyorsan megnőtt...
Posted by Picasa

Május eleje





És a hétvégén tánctáborban is voltunk, melyről a hosszúlépés blogra teszek fel fotokat... http://etyekihosszulepes.blogspot.com/2010/05/2010-hosszulepes-tabor-pusztamarot.html
DE vissza kell menni kirándulni is, mert a Gerecse is gyönyörű, pl. a virágzó medvehagyma mezőkkel vagy a hatalmas bükkösökkel!

Április a Balaton-felvidéken


Tamás szervezett egy futóversenyt Kővágőörsön, ez volt az indok, amiért ellátogattunk a Káli medencébe. Aki már járt ott, az tudja, hogy nincs abban semmi túlzás, hogy szerelem első látásra, és másodikra és harmadikra. A mostani kiránduláson reggel volt egy órám bejárni Köveskált, a futóverseny alatt pedig Kővágón bóklásztam kicsit... hát, azon a környéken igazán nem nehéz szemetgyönyörködtető fotokat készíteni :-) csokorba szedtem őket, remélem Nektek is tetszik.
több infot itt kaphattok: http://balatonfelvidek.5mp.eu/web.php?a=balatonfelvidek
Posted by Picasa

... és kapuk, kémények

Posted by Picasa

káli medence ablakai

Posted by Picasa