2009. augusztus 13.

SZIGET2009


ha jó a szemed, megtalálsz :-)

Aki ismer, az tudja, hogy a következő SZIGET dátuma az első dolog amit bevések az új naptáramba. Már tizensok éve rovom a szigetes köreimet (persze eleinte kint is aludtunk, most inkább "csak kijárunk"), hallgatom a jobbnál jobb zenekarokat és egyszerűen nem tudom megunni... nem volt ez másként idén sem, de volt egy fantasztikus különbség:
Tegnap a "majdnemtízéves" fiammal mentem!
A cél az volt, hogy megnézzük a dobtanára (Majtényi Bálint a Harcsa Veronika Quartet-ben) koncertjét, de azért előtte sétáltunk egy hatalmasat, szétnéztük, belenéztünk több koncertbe, kipróbáltunk ezt-azt, és ő nagyon élvezte. Jó volt az Áron szemével látni és észrevenni olyan dolgokat, amik már számomra természetesek, de neki még újdonságként hatott. Ma reggel csillogó szemekkel kérdezte, hogy ma is jöhet????
Háááát, ha ma nem is (mert a "csajokkal" megyek), azért az biztos, hogy jön még Velünk*** az elkövetkező években, mert az a sokszínűség (akár zenében, akár az emberekben) egyszerűen VARÁZSLATOS!
*** persze itt megszólal bennem az anyatigris: hogy egyedül menjen akár 16 évesen is, azt teljesen kizártnak tartom :-)))

1 megjegyzés:

Annás írta...

Valahogy sejtettem, hogy a Sziget segít megtörni a blogcsendet nálad :))) Jó bulizást!